• Fogyokura es fogamzasgatlo

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cim! Ket honapja feherjedus taplalkozasra altam at (Dukan dieta) mivel le szerettem volna adni 3 kg-ot (a cel 52 kg). Azonban az elmult ket honapban enyhe verzes jelentkezett a ciklus vege elott (meg 2-3 tabletta volt a csomagban) majd a szokasos idoben jelentkezett erosebb verzes is. Kerdesem lenne, hogy ez lehet-e a fogyokura kovetkezmenye illetve szukseges-e szemelyes konzultacio szakorvossal? Vagy szukseges lehet-e a dieta abbahagyasa? Csokkenhet-e a dieta miatt a fogamzasgatlo hatekonysaga? Elore is koszonom a valaszt. Udv. Anna Linda

        Dr. Boros Miklós válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Vérzészavara miatt nőgyógyászati vizsgálat szükséges. A vizsgálat után lehet választ adni arra, hogy a diétának milyen szerepe lehet.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 22., 14:18; Megválaszolva: 2012. március 25., 11:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: