• A szűztea kapszula forte szedése befolyásolja a fogamzasgatlo hatását?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! 7honapja szedem a Balera nevű fogamzasgatlot. Teljsen rendben van vele minden, mindig idoben vettem be es meg a menstruaciomat is beallitotta.De az orvosom a székrekedesi problémáim ellen a szűztea kapszula forte-t javasolta.Én lassan egy éve nem Magyarorszagon lakok, de orvoshoz mindig hazajarok. És őszintén szólva elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor kellene pontosan bevennem. Étkezés elott vagy után? Illetve meg van hatarozva, hogy mondjuk előtte 1vagy2 órával? Mivel a dobozon csak annyit irt, hogy naponta 3 javasolt. A masik kerdesem pedig az lenne, hogy befolyásolhatja-e ez a fogamzasgatlotm szedését. A fogamzasgatlot mindig 21.30 körül veszem be. Ez mondjuk azt jelenti, hogy előtte pár óráig ne vegyek be kapszulat? Válaszát előre is köszönöm, Adrienn

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Ha hasmenése lenne, az csökkenthetné a tabletta hatását, én azt javaslom, hogy óvatosan kezdje el szedni a kapszulát, nehogy hasmenése legyen.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 19., 17:25; Megválaszolva: 2012. március 21., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: