• Gyógyszer szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Lenne egy olyan kérdésem, hogy már lassan másfél éve szedem a Jangee nevű fogamzásgátlót, és pár hónapja már nem kívánom szexuális téren a páromat. Megkérdeztem egy nőgyógyászt, ő azt mondta, hogy a libidózis szintem valószínű, hogy leccsökken, úgyhogy vagy szüneteltessem a gyógyszert vagy váltsak. Ha szüneteltessem akkor mennyi ideig ne szedjem? A 7 napos szünet után már ne is vegyem be? És lenne valami "következménye" a szüneteltesésnek? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        KEdves Kérdező! Ha az orvos ezt tanácsolta, akkor a következő csomag után tartson néhány hónap szünetet, de már másnaptól óvszerrel védekezzenek. Ha a szünetben megfelelően védekezik, nem lesz gond, arra figyeljen, hogy a mensesnek majd az első napján folytassa újra.


        Kérdés: 2012. március 18., 12:33; Megválaszolva: 2012. március 19., 14:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: