• Fogamzásgátló váltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/ Doktornő! Múlt hónapban kezdtem el szedni a Yadine-t, de anyagi okok miatt saját kérésre átváltottam Sensonette20-ra. Ennek kevesebb a hatóanyaga, illetve más komponensű is. Az orvos szerint vérezgetés lehet, illetve az első hónapban védekezésre intett. Az lenne a kérdésem, hogy más mellékhatások nem léphetnek fel, nem lesz tőle bajom? Illetve a második levél szedésénél elhagyható az óvszerrel való védekezés? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        Vérezgetés az első három hónapban minden készítmény esetén előfordul. Az említett gyógyszer is biztonságos. Az első hónapban tanácsos kiegészítő védekezést alkalmazni.


        Kérdés: 2012. március 15., 14:31; Megválaszolva: 2012. március 19., 20:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: