• kimaradt fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A problémám amivel Önhöz fordulok a következő: Másfél éve szedem folyamatosan a Novynette fogamzásgátlót, eddig szinte mindig időben délután 6 órakor vettem be. Így volt ez ebben a hónapban is viszont a 2. héten a 10. napon elfelejtettem és másnap reggel 8 órakor pótoltam csak, majd szedtem tovább a megszokott időben. Úgy tudtam, hogy a második héten kihagyott tabletta nem okoz gondot, de valahol az ellenkezőjét is olvastam. Azóta voltunk már együtt a párommal és most aggódok, mert abban a bizonyos 7 napban, ami még le sem telt, nem használtunk kiegészítő védekezést.Beépülhetett már annyira a szervezetembe a gyógyszer, hogy ebből még ne legyen baba? imádnám, de nem jönne a legjobbkor:S Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Ne aggódjon, a második héten kimaradt gyógyszer esetében nem emelkedik a nem kívánt terhesség esélye, ha ez egyszer fordult elő, és pótolta a tablettát is.


        Kérdés: 2012. március 12., 22:00; Megválaszolva: 2012. március 13., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: