• Fogamzásgátló mellett ehetem a tőzegáfonya kapszulát?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves WebDoktor! 1 hónapja kezdtem szedni fogamzásgátló tablettát (Lindynette 75/20), az első havi adagot folyamatos pecsételővérzés kísérte. Közben felfázás miatt elkezdtem szedni Tőzegáfonya Plusz kapszulát (hatóanyaga: tőzegáfonya-kivonat: 200mg, C-vitamin 60 mg, antocianid(25:1) 6 mg / kapszula) A Lindynette tablettát este szedem a tőzegáfonya kapszulát reggel. A második levél tablettát most kezdtem szedni, eddig tünetmentesen. Kérdésem, hogy kell e kiegészítő fogamzásgátlót használni a tabletta mellett? Válaszát köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        A tőzegáfonya szedése miatt nincs szükség kiegészítő védelemre.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 12., 18:32; Megválaszolva: 2012. március 13., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: