• Közti vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!, Doktorúr! Szülés óta, (2 éve) egy fogamzásgátló tablettát szedek (Harmonet) eddig nagyon jól bevált. most viszont úgy döntöttem hogy egyéb okok miatt abbahagyom. ez meg is történt. De utána igen rendszertelenül jött meg a menstruációm, és ezt megelégelve (csak 2 hónapig hagytam abba)megint elkezdtem szedni ugyanazt a gyógyszert, a menstruációm első napján! végig szedtem a 21 tablettát, és folyamatosan vérezgettem, csak ilyen pecsételős szerűen, és keveset, (egy-2 tisztasági betét elég volt )aztán 7 gyógyszermentes nap következik, ugye most tartok a 4. napnál, most is menstruálok, ugye ebben a 7 napban ez természetes A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire normális? vissza fog állni a dolog? Nem voltam elég körültekintő, és gondolom hogy felborítottam a hormonháztartásomat. ha lejár a 7 szünetmentes nap, akkor folytassam a gyógyszert? Mikor forduljak orvoshoz? vagy mit tud csinálni egyáltalán? másik gyógyszert ír föl? Megvizsgál egyáltalán? Várom mielőbbi válaszát!

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        Két-három hónap szükséges minimum a tabletta melletti normális ciklus kialakulásához. Ha ezután is tapasztal rendellenes vérzést tanácsos szakorvoshoz fordulni.Vizsgálat szükséges. Másik készítmény alkalmazása is szóba jöhet.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 09., 18:23; Megválaszolva: 2012. március 12., 20:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: