• Gracial

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/ Nő! egy eléggé sürgős válaszra lenne szükségem... Eddig Redulont szedtem, ám a 14.szem beszedése után kifogytam belőle,ma kellett volna bevennem a 15.-et.El is mentem iratni, ám sokszoros köztes vérzések miatt Gracialt kaptam. A csavar csak az, hogy a Regulonnal el szerettem volna tolni a mensesemet úgy, hogy 19-26 ne jöjjön meg, azaz szünet nélkül akartam szedni a Regulont, aminek az aktuális leveléből 7 még hátra lett volna, s az újat akkor tudtam volna elkezdeni. Ezt elmondtam az orvosnak aki felírta az újat, ám félek, hogy félreértett, mert azt mondta, h a Gracial 2.fázisának világosabb színű tablettáiból szedjek be 10et. A betegtájékoztató 15-öt ír. Ezen kívül, lehetséges-e egyáltalán a vérzés eltolása gyógyszerváltáskor? Kell-e kiegészítő fogamzásgátlást alkalmazni? Mennyit szedjek akkor a Gracialból? köszönettel: K. Judit

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Judit!

        Jó a kérdés, mert az eltérő hormontartalom miatt nagyobb a valószínűsége a köztes vérzésnek. Mégis az gondolom, hogy ha el akarja tolni a vérzését, akkor a 10 szem elegendő lesz. A megvonásos vérzés után pedig bont egy új levelet.

        Üdvözlettel: Dr Juhász A. Gábor


           A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu -ra!


         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-14 15:13:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 08:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés