• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Kisbabám 2012 január 1.-én született.Hat héttel később nekem vissza kellett mennem a nőgyógyászhoz kontrollra és akkor írattam fel magamnak fogamzásgátló tablettát. A kérdésem a következő lenne: Nagy baj az időpont terén, hogyha a tablettákat minden nap este fél hat és fél hét közötti időben veszem be? Ebben az esetben is biztosított az, hogy nem fogok teherbe esni a közeljövőben, vagy egy pontos, meghatározott időhöz kössem a tabletta bevételét? Ha át szeretnék állni egy korábbi időpontra, például hogy délután 4 órakor szeretném a tabletta szedését folytatni napi szinten, akkor hogy célszerű át állnom a korábbi időpontra? Az alábbi fogamzásgátló tablettát szedem:Azalia. Megértését és segítségét előre is köszönöm.Várom mihamarabbi válaszát. Tisztelettel:Antalné Angyal Rózsa

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló témában

        Minden további nélkül átállhat pl. a 4 órás szedésre, nem kell olyan komolyan betartani az időpontot.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2012. március 07., 19:02; Megválaszolva: 2012. március 22., 15:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: