• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel Doktorúr/nő! Van egy 7 éves gyermekem, most úgy gondoltuk, hogy szeretnénk neki egy kistestvért. Voltam a nőgyógyásznál nincs semmi akadálya. Viszont tavaly szeptember óta szedem a Symicia fogamzásgátlót, és az orvos azt mondta, hogy ne is hagyjak szünetet, amint úgy gondoljuk, hogy jöhet a baba, egyik nap abbahagyom a gyógyszert, másik nap már meg is foganhat a baba. Nekem ezzel csak annyi bajom van, hogy nem lesz e a gyermeknek a gyógyszertől valami baja? Nem kellene e pár hónappal hamarabb abbahagynom a gyógyszer szedését, mint ahogy teherbe akarok esni? Az orvos szerint így a legbiztosabb a teherbe esés, de nem szeretném, ha a végén beteg lenne a kicsi. Előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Általában egy hónap szünetet javasolnak, míg megjön a rendes menses, utána lehet próbálkozni.


        Kérdés: 2012. február 28., 09:08; Megválaszolva: 2012. február 29., 08:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: