• fogamzásgátló abbahagyás utáni menstruácio zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Nő 2évig szedtem volina tablettát és december vége felé bevettem az utolso tablettát. Januárban kis késéssel (31nap) megjött a menstruáciom de most a következö honapban már 8 napja késik. Tudom hogy normális ha késik a tabeltta abbahagyása után vagy el is maradhat honapokra. Csináltam tesztet a késést követő 4-dik vagy 5-dik napon negativ lett és a védekezés miatt nem is hiszem hogy terhes lennék. A várhato idöpont elött fehér folyás jelentkezett és olyan érzésem volt mintha megjönne(sajnos nem) + mellfeszülés de ezek az emlitett tünetek még most igy 8 nap után is elö elö jönnek egy kis idöre a feszülést kivéve. Ez most utalhat arra hogy meg fog jönni hamarosan, csak a menstruáciomhoz több idö kell most? nem szoktam ennyi ideig ezt érezni ezért is irok. köszönöm a válaszát!

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        A terhesség kizárása az elsődleges feladat, ha nem szeretne terhességet. Hormonális oka van ilyenkor a vérzési rendellenességnek, mely ha néhány hónap alatt spontán nem rendeződik, akkor gyógyszeres kezelés jön szóba.


        Kérdés: 2012. február 27., 14:53; Megválaszolva: 2012. március 01., 22:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: