• Fogamzasgatlo tabletta ido elotti menstruacio

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Logest fogamzasgatlo szedese mellett, a 18. tabletta utan (3 szem maradt) menstruaciohoz hasonlo verzesem jelentkezett. Ez az elso level amit beszedtem, mindig idoben es soha nem hagytam ki. Mas gyogyszerkeszitmenyt nem szedtem. Mi lehet ennek az oka? Fennallhat a teherbeeses lehetosege? Valaszat elore koszonom,!

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        Ez az első levél szedése esetén lehetséges tünet. Az első levél szedése alatt kiegészítő védekezésre van szükség.Ha ez nem volt, terhességi teszt végzése, szükség esetén vizsgálat tanácsos.


        Kérdés: 2012. február 26., 12:57; Megválaszolva: 2012. február 27., 21:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: