• Yasminelle első héten kimaradt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Több mint másfél éve szedem a yasminelle tablettát először fordult elő, hogy az első héten az 5. (pénteki) tablettát kihagytam és 17órával később tudtam beszedni.Ezt megelőző héten párommal éltünk sexuális életet, mely után gombás fertőzés is fellépe ezt gynoxin krémmel kezelem párom is krémet használ. Lehetséges a terhesség? Hány %-ban? Feltétlen orvoshoz kell fordulnom? Köszönöm válaszát: Helga

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        A tabletta kihagyása előtti együttlétből nem valószínű terhesség. Az elfelejtett tablettát, ha 12 órán belül pótolja akkor nincs probléma, ha ennél több idő telik el akkor továbbiakban kiegészítő védekezést kell alkalmazni, a ciklus első két hetében.


        Kérdés: 2012. február 25., 16:02; Megválaszolva: 2012. február 27., 21:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: