• Yasminelle fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Yasminelle tablettát szedek 2 éve! Eddig nem volt problémám vele, de most a megvonásos vérzés előtt kb. 1, 5 héttel vérzésem alakult ki, holott még 6 szem volt a gyógyszerből! A köztivérzés egészen addig tartott míg már jelentkeznie kellett volna a megvonásos vérzésnek, de e helyett minden vérzésem elmúlt! Nem is fog már megjönni, csak a következő tablettamentes időszakban? Tesztet csináltam negatív lett! Mitől lehet ez? Lehet hogy nem jó nekem már ez az alacsony hormontartalmú gyógyszer? Orvosnál nem olyan rég voltam rákszűrésen és laboron, az eredményre még várnom kell! Aggódom, mert még nem volt ilyen gyógyszer problémám! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        Szedett esetleg valamilyen más gyógyszert, olyan készítményt ami a felszívódását befolyásolja. Ha ez nem lehetséges, akkor keressen fel nőgyógyászt, segít megoldani a problémát.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 25., 12:39; Megválaszolva: 2012. február 27., 20:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: