• Menstruáció!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot Kívánok! Én most azzal a kérdéssel fordulok ide hogy, február 15 én jött meg a menstruációm és elkezdtem szedni egy fogamzás gátló gyógyszert a Microgynon nevű készítményt és 17 re el is múlt a menstruációm de viszont rosszul éreztem magam a gyógyszertől (hányinger,, étvágytalanság, szédülés, fejfájásom volt. Hétfőn abba hagytam a szedését és Kedd délutánra egy darab alvadt vér ment el tőlem görcsöltem és vér folyt tőlem mintha megjött volna de már elmúlt eddig nem szedtem gyógyszert csak megszakításos közösülés volt és ebben a hónapban amúgy is furcsán éreztem magam és a mellemből is tejszerű váladék folyt. Már csak barnás szerű folyásom van. A kérdésem az lenne hogy ezt a gyógyszer okozta vagy nem kellet volna beszednem a gyógyszert. Válaszát Előre is Köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        Igen, ezek a tünetek lehetnek a fogamzásgátló tabletta szedésétől, valamint időelötti abbahagyásától.


        Kérdés: 2012. február 24., 14:51; Megválaszolva: 2012. február 27., 15:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: