• Tri regol Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/Doktorúr! 3 évig szedtem a Tri regol tablettát, de most nem tudtam folyatni, mert elkéstem a recept kiiratásával..és igy abbagyagytam 2 hete. Szeretném ujrakezdeni, de csak március 9-én tudnám kiváltani és kb 4-én jönne meg ujra a menszeszem. Eddig az utolsó tabletta szedése mindig csütörtökre esett, és mindig vasárnap jött meg (a tabi szedése 21 napos volt) igy a következő hét péntekén kellett újrakezdenem szedni. Nos most is úgy szeretném, hogy megjön ˇvasárnap" és rákövetkező héten pénteken kezdhetném e el szedni ujra a tri regolt? ugy adna védelmet? nem szeretném felborítani, hogy ujra máskor más napokon jöjjön meg, szeretném, hogy továbbra is ebben a sorrendben kelljen abbahagynom és szednem a gyógyszert. Remélem, hogy érthetően sikerült leirnom amit szerettem volna. Ui.: a betegtájékoztatóban azt olvastam, hogy: "Az első Tri-Regol bevont tablettát a havi vérzés első napján kell bevennie (ez a nap az, amelyen a menstruációs vérzés kezdődik)." " Abban az esetben, ha csak a menstruáció 2-7. napján kezdi el a Tri-Regol bevont tabletta szedését, akkor az elkövetkező 7 napban kiegészítő fogamzásgátló eljárást (pl. óvszer, pesszárium) is alkalmaznia kell - ez azonban csak az első csomag szedésének ideje alatt szükséges" Köszönöm válaszát!

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        Lehetőség van a kiválasztott napokra beállítani a menstruációt. Március 9.-én vagy egy héttel később pénteken kezdje el szedni a tablettát és akkor 21 nap szedés után, a megszokott módon folytassa. Ha lenne vérzés közben akkor szedni kell a tablettát, egy-két ciklus után rendeződni szokott.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 21., 19:24; Megválaszolva: 2012. február 23., 23:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés