• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot kivánok! Azt szeretném kérdezni, hogy volina fogamzásgátlót szedek és kihagytam egy napot termeszetesen utána olvastam hogy mi a teendö de kicsit bizonytalan vagyok, mert azt irta hogy ha a második héten maradt ki, akkor vegyem be azt is amit kihagytam a következö napon és akkor védett maradok, de ha a harmadik héten akkor ugye vagy hagyjam abba vagy, vagy folytassam de akkor használjak kisegitő fogamzásgátló módszereket...na most nekem úgy volt hogy amit kihagytam az pont 14. Nap volt.. És amit már az utánalevő napon bekellett vennem az 15. Nap volt, én bevettem mindkettőt, tehát a kérdésem az lenne hogy akkor igy is védett vagyok? Válaszát köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Védve van, nincs oka aggodalomra.


        Kérdés: 2012. február 17., 12:33; Megválaszolva: 2012. február 20., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: