• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni öntől, hogy eddig spirált(goldlily)használltam és most sor került a cseréjére. Egy rövid ideig, amíg a szervezetem pihen egy kicsit, tablettát szeretnék szedni. Kaptam 1 havi adag jasminelle tablettát. Eddig még soha nem szedtem tablettát, ismerőseim azt javasolták, hogy a menstruáció első napján kezdjem el szedni, én viszont úgy tudom hogy a menstruáció elmúlása utáni napon kellene elkezdenem szedni. Az lenne a kérdésem hogy miután eddig még soha nem szedtem semmilyen tablettát, mikor kezdjem el szedni, és az első tabletta után azonnal ki is alakul a védelem? Köszönöm:Heléna

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Heléna! A menses első napján kell elkezdeni szedni.Ha gí kezdi el, azonnal védve van.


        Kérdés: 2012. február 16., 20:54; Megválaszolva: 2012. február 17., 12:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: