• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        15 évig szettem a Tri-regol tablettát és egyre sűrűbben volt tőle hányingerem. Most nem szedem már fél éve.Kérdésem másik fajta gyógyszertől is hányingerem lenne vagy csak ettől sokalltam be. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Az előre megjósolhatatlan, hogy egy új szerre hogyan fog reagálni a szervezete. Jó eséllyel nem lesz hányinger egy újfajta összetételű készítménytől, amelynek alacsonyabb a hormontartalma, de ezt előre száz százalékos biztonsággal kijelenteni nem lehet.


        Kérdés: 2012. február 16., 14:23; Megválaszolva: 2012. február 17., 12:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: