• személyes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nö / Ur! Arra a kérdésemre szeretnék választ kapni hogy, Kb 3-4 hete történt egy olyan dolog hogy lefeküdtem a barátommal és akkor már ez egy szombati nap volt s pénteken a menzeszem már már elmúlt csak egy két csepp barnázás volt és másnap azaz szombaton aktus után vagy közben még jött egy kicsi de nem csak barnás folyás hanem véres. Fogamzásgátlót szedek akkor az nap már az 5. szemet bevettem az akkori levélből, most mikor megjött februárban nem késett időben jött meg, de nem volt megvonásos vérzésem csak sima vérzésem volt ezelőtt mindig volt megvonásos vérzésem ez az első alkalom hogy előfordult ilyen, ön szerint a múlt hónapi dolog amit leirtam a levelem elején az vajon befolyásolhatta hogy nincs megvonásos vérzésem egy csepp se? Mert azt halottam hogy ha nincs megvonásos vérzés akkor az utalhat terhességre! Mikor történ ez a dolog múlt hét pénteken csináltam egy terhességi tesztet ami negatív volt ugyanúgy szedem a gyogyszremet mint eddig és legjobb tudomásom szerint a fogamzásgátlo nem befolyásolja a teszt eredményét.de már a teszt előtt nagyon fájt a gyomrom és hányingerem is van egész nap de csak közepesen tehát hányni nem hánytam ez még ma is igy van. Ön szerint ezek alapján lehetek terhes kérem nyugtasson meg hogy nem vagyok az Köszönöm válaszát elöre is Niki

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        A tabletta szedés alatt tulajdonképpen mindig megvonásos vérzés van, vagyis a bevitt hormonhiánya miatt jelentkezik menstruáció. Nem értem mit ért alatta sima és megvonásos vérzés? A biztos helyzetet nőgyógyászati vizsgálat tudja megmondani.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 16., 14:18; Megválaszolva: 2012. február 17., 21:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: