• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép napot! Viszeresek a lábaim, addig nem akarják megműteni a lábam még nincs vele gondom nem fáj stb.. Tegnap kezdtem el a jangee tipusú fogamzásgátló szedését és nagyon parázok a trombózistól. Vizsgálatot nem csinált a doki, azt hallottam h fizetős? Tényleg így van? Ha fizetős mennyibe kerül? Olyan érzésem volt tegnap este mintha meleg vízbe tettem volna a lábfejem lehet a tabletta miatt? Gyakran hideg a lábam meg a kezem. Az is lehet h már csak bebeszélem magamnak. A háziorvos adhat beutalót a trombózishajlam vizsgálatra? Megcsináltathatom úgy is h szedem a tabit már? Azt hiszem csak úgy nyugodnék meg.:) Válaszát nagyon szépen köszönöm! Tisztelettel egy aggódó fiatal:)

        Dr. Boros Miklós válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Kiterjedt visszerek esetén nem javasoljuk a tabletta szedését. A kóros véralvadás kizárására végzendő vizsgálat céljából a hematológiát keresse fel.(beutaló szükséges)


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 14., 11:21; Megválaszolva: 2012. február 15., 12:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: