• fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! Mi jangee fogamzásgátlót használunk, de a 3.héten kimaradt a kedd esti tabletta, amit szerda reggel potoltunk, de 12 órán túl.a szerda estit már rendesen beszedte a barátnőm! így gondoltuk óvszerrel védekezünk 1 hétig mint a tájékoztatón is rajta van! de sajnálatos módon a vasárnapi együttlét során az óvszer kiszakadt! Az lenne a kérdésem hogy védve van e a barátnőm vagy rohanjuk 72 órás tablettáért, és aggódjunk? válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A leírása alapján nem lehet baj, de a saját megnyugtatásuk érdekében használjon eseményutáni tablettát.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 13., 17:19; Megválaszolva: 2012. február 15., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: