• Hogyan tudom előrébb hozni a menstruációmat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő/úr! 3 éve szedem a Gestomix nevű fogamzásgátló tablettát, rendszeresen. Eddig soha nem volt problémám a menzeszemmel és nem is kellett befolyásolnom az idejét. Most viszont igen jól jönne, ha 4-5 nappal előrébb tudnám hozni. Ha nem szedem be mind a 21 tablettát, hanem pl. 5 nappal előbb abbahagyom, gondolom annyival előbb meg fog jönni. Majd megtartom a 7 napos szünetet, és folytatom a megkezdett levél szedését. De... a kérdésem az lenne, hogy ez működik-e egyáltalán így? Illetve, hogy mikor fog visszaállni a szokásos rendszer (21 tabletta-7 szünet-21 tabletta) és a védettség így is meg marad-e? Válaszát nagyon köszönöm! Üdv: Xandra1

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Ha nem 21 tablettát vesz be, hanem 16-ot, majd 7 nap szünet, akkor előrehozza a mensest 5 nappal, és a védettség is megmarad.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 11., 19:16; Megválaszolva: 2012. február 13., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: