fogamzásgátlás

Jó napot kívánok! Azt szeretném kerdezni, hogy milligest fogamzásgátlót szedtem és áttértem a lindynettére úgy, h csak annyi szünetet tartottam míg a másik fogamzásgátlótól megjött! És amikor elkellett kezdenem újra szedni akkor már a lyndinettét vettembe! így ugyan olyan hatása lesz vagy nem leszhatása, használjak kiegészítő fogamzásgátló módszert? És a későbbiekben lehet-e ebből bármi gond? És hatni fog-e? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

Ha a szünet nem volt hosszabb hét naptól, akkor nem szükséges kiegészítő védelem. Védve van, szedje tovább nyugodtan.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. február 11., 11:46; Megválaszolva: 2012. február 13., 09:54
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló