• Esemény utáni tabelatta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Bevettem az esemény utánn tabletát, és utána olvastam, hogy mennyi időre rá kell megjöjön a menszeszem, volt ahol 2 - 3 napot irt, de volt ahol a menszesszel egybe esne, nem tudom melyiknek kellen-e higgyek? És ez a tabletta bevétele után, egy héttel (kb.) volt egy sx is, ahol sajnos nem tudtunk parancsolni magunknak, de itt semmiféle spermium nem került a méhembe. szeretném tudni, hogy ez okozhat valami féle hátrányt a tabletta bevételének?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Az esemény utáni tabletta bevétele után a menses legtöbb esetben a várt időpontban jön meg, vérzészavar korábban vagy később is előfordulhat. Ha a vért időben nincs menses, tesztet kell csinálni. Jó lenne valamilyen tartós védekezési módszert találni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 10., 18:32; Megválaszolva: 2012. február 13., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: