• személyes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Nö /Ur! Az a kérdésem lenne önhöz! Már lassan 1éve szedek fogamzásgátlot név szerint lyndy nette 20at. Multhónapban azaz januárban mikor a második levélnél tartottam s levél felénél akkor már a menzeszem végén is jártam akkor már csak barnás folyásom volt ez egy csüt-i napon volt pénteken már csak egy két csepp barnás folyás volt Szombaton már nem jött semi de aznap lefeküdtem a barátommal és aktus után vettem észre hogy még jöt egy kicsi de nem sima barnés folyás hanem véres. Azt hallotam hogy ha ilyen elöfordul akkor az azt jelenti a megvonásos vérzés során nem vált le a méh nyálkahártya és aktus után folytatodott a folyamat. És most pénteken 3-án megjött reggel de elötte nap este ugy éreztem mintha már meglene annyira fájt a hasam. De most csak épp hpgy egy nagyon pici megvonásos barnás vérzés jött az is épp hogy egy két csepp és az is nagyon halvány. Arra lennék kiváncsi hogy ilyenkor fenn áll-e annak a veszélye hogy terhes vagyok? Amugy volt már párszor ilyenre példa hpgy nem volt megvonásos vérzésem és akkor is megvolt és nem lettem emiat terhes! De vajo fenn ál ennek a veszélye? És még arra lennék kiváncsi hogy normális e hogy csak 3 vagy mayimun 4 napig van meg a menzeszem gyogyszer melett? És szerintem én legalább is ugy gondolom hogy a gyogyszer az ilyen helyzetekben is véd amit leirtam önnek az aktus utáni vérzésre. Elöre is köszönöm a válaszát! Nikoletta Ui:szerinetm nem lehetek terhes bár nem tudhatom de én igy érzem s minden hónapban rendszeresen megjött késés nélkül.

        Dr. Boros Miklós válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Ha még nem tartott a tablettaszedéssel havi szünetet, akkor érdemes tartani és ha ismét jelentkezni fog a vérzészavar, akkor váltson tablettát.Terhesség gyanúját teszt végzésével kizárhatja.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 07., 12:03; Megválaszolva: 2012. február 08., 14:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: