• szájüreg

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Nemrég felfedeztem a számban, a felső fogsor melletti részen mindkét oldalt egy kb 1 cm-es kiemelkedést. Nem fáj, nincs vele probléma, de az egyik olyan, mintha egy kis piros csík lenne. Mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: N. Marianna

        Dr. Csuth Ágnes válasza a csomó, száj témában

        Oka lehet irritáció, de lehet kis jóindulatú növedék is, ha nem múlik spontán, mutassa meg a fogorvosnak vagy a háziorvosnak!


        Kérdés: 2012. február 02., 20:33; Megválaszolva: 2012. február 03., 12:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: