• Tisztel Doktornő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Elfelejtettem a fogamzásgátló utolsó két szemét bevenni. Ebbe az esetbe mire számíthatok? Ahogy bevettem az utolsó szemet, tehát a 19. szemet, tartsak 7 napos szünetet, és utána újból kezdjem el szedni az új levél fogamzásgátlót? 7 napos szünetbe gondolom nem leszek védett, és szükség lesz kiegészítő védekezésre is, de amikor beveszem az új levél fogamzásgátló első szemét, akkor már védett leszek? Ez az utolsó két szem kifelejtése a ciklusom összezavarja? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Ha a 20. és 21. szemet nem vette be, akkor a 19. szem után tartson 7 napos szünetet, de ez esetben nincs szükség kiegészítő védelemre, ha a köv. csomagot időben kezdi szedni.


        Kérdés: 2012. február 02., 20:17; Megválaszolva: 2012. február 03., 12:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: