• injekció mellékhatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Úr! A kérdésem a következő lenne: december 14-én kaptam meg az első fogamzásgátló injekciót, aminek következtében egy menstruációm elmaradt, aztán volt egy, ami pár napig tartott. Viszont már 3.hete vérzek és voltam orvosnál amire azt mondta, hogy legyek türelemmel mert ez az injekció mellékhatása. Engem már nagyon aggaszt, hogy nem akar elmúlni, igaz már inkább barnás, de nem tudom, hogy ez valóban normális dolog ez? Meddig legyek türelmes? Most február 10-én kellene megkapnom a 2. oltást, de én úgy döntöttem, hogy nem adatom be, mert nekem ez nem jó, hogy ennyire felborította a menstruációmat. Várom szíves válaszát!

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        Az injekciós fogamzásgátlónak ez a hatása lehet. Térjen át tablettás készítményre.


        Kérdés: 2012. február 02., 16:43; Megválaszolva: 2012. február 03., 23:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.