• Óvszer nélkül

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nem szedek fogamzásgátló tablettát, párommal óvszerrel védekezünk, azonban gyakran előfordul, hogy az első aktus után, a következő együttlét alkalmával már nem használunk óvszert és megszakításos közösülésre kerül sor (a hímvessző megmosása nélkül). Ez van úgy, hogy az első magömlés után negyed órával, vagy több órával később következik. Ilyenkor lehet-e a párom nemi szervén még megtermékenyítésre alkalmas sperma? Fennáll-e ilyen esetben a teherbeesés lehetősége a korábbi megömlésből fennmaradó sperma által?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a óvszer témában

        Kedves Kérdező! Igen, teherbe eshet ily módon, minden aktusnál már az elejétől óvszert kell használni.


        Kérdés: 2012. február 02., 16:13; Megválaszolva: 2012. február 03., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: