• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! Már másfél éve szedek Yasminelle-t, és most fordult elő először, hogy a 3.hét első napján elfelejtettem bevenni a tablettát. Általában este szoktam bevenni 19 órától, sajnos ezt sem mindig pontosan teszem, van amikor később veszem be.Reggel 7 órakor pótoltam a gyógyszert, szóval 12 óra telt el maximum. Pont aznap, mikor elfelejtettem bevenni a tablettát, együtt is voltam a párommal. A kérdésem az lenne, hogy szedjem a következő csomagot szünet nélkül? Mert mivel a 3.héten vagyok, így már nem számítanak az órák, hogy most 12 órán belül vagy túl vagyunk? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Ha a 12 órát meghaladta a késés, akkor szünet nélkül folytassa egy köv. csomaggal.


        Kérdés: 2012. február 02., 10:13; Megválaszolva: 2012. február 03., 17:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: