• Problemak a terhessegrol

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        18 eves lany vagyok s feltevodott egy nagy kerdes bennem. Ma a parommal lefekudtunk, es nem vedekeztunk egy kis ideig, majd azt mondtam neki hogy megis meg kellene tennunk, s feltette maganak az ovszert.Ra kis idore(kb 30 perc) elelvezett(tudom biztosra, hogy az ovszer nem volt lyukas, mert megneztuk mindketten). Most tudom, hogy kisse furcsan hangzik, de nagyon felek nehogy terhes maradjak.Nem-e tortenhetett volna, mielott tegye fel az ovszert, az a folyekony valami, az is hordozzon spermiumokat? Neztem sok internet oldalt ezzel a kerdessel kapcsolatban, s senki nem tudja pontosan hogy attol teherbe eshetsz vagy sem.Tudom hogy vannak valami tablettak az ilyen eseter, de nem szeretnem pazarolni a penzt csak ugy hogyha nm is kell...a szuleimmel nem szeretem az ilyen ugyeket megbeszelni, s a baratnoim meg nem tudnak adni pontos valaszt, igy Onhoz fordulok.Kerem segitsen minel hamarabb! Koszonom nagyon-nagyon szepen!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Van esélye a terhességnek, ha történt behatolás óvszer nélkül, ugyanis az izgalmi előváladékban vannak spermiumok, ez esetben esemény utáni tablettát célszerű alkalmazni.


        Kérdés: 2012. január 31., 15:33; Megválaszolva: 2012. február 01., 15:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: