• Nuvaring hüvelygyűrű

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Már 2éve használom a nuvaringot és az utóbbi két hónapban sokszor kicsúszik a gyűrű és tanácsot szeretnék kérni h ennek mi lehet az oka?..nincs székrekedésem se semmi ilyesmihez hasonló. Nem szeretném leváltani ezt a fogamzásgátló módszert mert bevált, csak ez néha kicsit már kellemetlenné válik.. A tanácsot előre is köszönöm Móni

        Dr. Szalóczy Péter válasza a fogamzásgátló témában

        kedves Móni! Korából itélve az egyetlen ésszerű ok nem jön szóba, miszerint szülésektől rossz szöveti adottségokkal társulva nagyon kitágult hüvelye lenne. Legyen a gyűrű biztosan mgasan a boltozatba helyezve, egyszer a nőgyógyász is ellenőrizze le, hogy jó helyen van Az esetleges kiesett gyűrűt öblités után következmény mentesen vissza lehet helyezni többször is.Igaz a van, a gyűrű igen jó májkímélő megoldás, jó lenne, ha nem adná fel.


        Kérdés: 2012. január 29., 17:49; Megválaszolva: 2012. január 30., 23:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: