• Mitől menstruálok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/Doktor úr! Laurina fogamzásgátló tablettát szedek(kb. 2 éve), a menstruációm a múlt hét közepén múlt el. Azonban ma reggel ismét megjött a vérzésem, és én arra gyanakszom, hogy amiatt lehet, mert két napja elfelejtettem bevenni a fog.gátlót, és csak másfél nap múlva pótoltam. Lehetséges, hogy van egy ilyen mellékhatása a gyógyszer beszedésének kihagyásának? Illetve, ha nem, mitől lehet ez? Ugyanúgy folytassam tovább a gyógyszer szedését? Válaszát előre is köszönve: K. Angéla

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        Az kihagyott tablettának lehet ilyen következménye.12 órán túli kihagyás után szükséges kiegészítő fogamzásgátlást alkalmazni és folytatni a tabletta szedését.


        Kérdés: 2012. január 28., 15:07; Megválaszolva: 2012. január 30., 22:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: