• fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr, Egy kisség nonszensz kérdéssel fordulok Önökhöz. kb. 8 évig szedtem fogamzásgátlót, azonban az elmúlt 4 évben nem mert szültem. Kb. fél éve szedem ismét, azonban a múlt hét pénteken nem vittem magammal mert elutaztunk. Az első hétben jártam a tablettákkal. Vasárnap hazaérkeztünk és én valamiért arra emlékeztem, hogy pótolni kell a kimaradt szemeket, ezért vasárnap este bevettem a pénteki, hétfőn reggel a szombati, este a vasárnapi, kedden reggel a hétfői, este pedig a keddi rendes gyógyszeremet. Szerdán este pedig ahogyan szoktam. Viszont tegnap együtt voltunk a párommal, védekezés nélkül. Ma pedig olvastam, hogy ki kellett volna hagynom a nem bevett szemeket. Kérdésem: lehetek-e terhes, illetve okozhat-e bármilyen gondot szétszórtságom? Köszönettel

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        A kimaradt tablettát mielőbb pótolni kell, lehetőleg 12 órán belül. Ennél hosszabb idő esetén folytatni kell a tablettát, azonban kiegészítő védekezésre van szükség.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 26., 09:24; Megválaszolva: 2012. január 28., 23:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés