• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel Doktor úr/nő! 17 éves korom óta szedtem a fogamzásgátlót.Ebben az időszakban kétszer tartottam szünetet, majd kezdtem újra. Hasonlóan vagyok most is. Fél évig nem szedtem a gyógyszert, aztán most a doktorom ajánlásával felírt gyógyszert elkezdtem szedni a menstruáció első napján. Az-az azt hittem az első nap, ugyanis a szünetben elég rendszertelen volt a vérzésem, de megjelent a barna folyás és egy két vércsepp. Be is vettem az nap este a gyógyszert, na de azóta megszűnt a vérzésem. Hagyjam abba a gyógyszert, vagy már kezd kialakulni a védettség? Vagy jobb lenne az orvosomat felkeresni? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A szedés elején ez előfordul.Szedje tovább a tablettát és ha a panasza megmarad jelentkezzen nőgyógyászaton.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. január 24., 19:14; Megválaszolva: 2012. január 25., 13:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: