• Gyógyszer mellet teherbe eshetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr Úr/ Nő Szeretnék tanácsot kérni öntől. Én 3 hónapja szedem a Dienille nevű fogamzásgátlót amivel önmagába nincs is probléma szedem rendszeresen ahogy az orvos elő írta, a menstruáciom is rendszeres meg volt. Most 6 napja nem szedem és még mindig nem jött meg a menszeszem, helyette pecsételős barna váladék mutatkozik, a melleim is szoktak fájni néha. Terhességi tesztet is csináltam és nem mutatta hogy az lennék de kicsit félek hogy mi lehet az oka. vagy még is terhes vagyok? Válaszát előre is köszönöm. Helga

        Dr. Boros Miklós válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A tájékoztatójában is benne van, hogy tablettaszedés alatt ez előfordul.Teherbeesés akkor fordulhat elő, ha nem szedi pontosan a tablettát.Ha nem múlik a barna váladékozás, akkor jelentkezzen nőgyógyászaton.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. január 24., 16:24; Megválaszolva: 2012. január 25., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: