• fogamzásgátló- terhességi teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! Ebben a hónapban kezdtem el szedni ( a menstruáció első napján) a Tri-Regol nevű fogamzásgátlót, még van az első levél gyógyszerből a maival együtt 4 szem gyógyszer. A gyógyszer szedése után volt olyan hogy reggel kihánytam mindent amit megettem vagy ittam, szédültem és mostanában feszül és fáj a mellem, talán meg is duzzadt egy kicsit de ebben nem vagyok biztos. Attól félek hogy esetleg terhes lettem. Ha veszek egy terhességi tesztet akkor a fogamzásgátló gyógyszer befolyásolhatja e az eredményt? El kell e mennem a nőgyógyászhoz mindenféleképpen vagy hihetek a terhességi teszt eredményének? Van egy állandó fehér folyásom. Nem ég nem viszket nem büdös. Mit tehetek h ez a folyás megszűnjön? A rendszeres és normál higiéniai alapszabályokat betartom. Tudna ajánlani rá esetleg valami recept nélküli készítményt? Köszönettel: M Anita

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        A jelentkező tünetek miatt terhességi teszt végzése és nőgyógyászati vizsgálat javasolt. A hüvelyi folyásra is megfelelő kezelést kap.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 21., 16:43; Megválaszolva: 2012. január 23., 22:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: