• Tri-Regol fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Most kezdeném el szedni a Tri-Regol nevű fogamzásgátló gyógyszert. Sok negatív dolgot olvastam róla, mint például nem kívánt terhesség, hízás, menstruációs gondok, és sokan elavult gyógyszernek tartják, és nem ajánlják. Önnek mi a véleménye erről a gyógyszerről? Valóban nem ajánlatos a szedése? Tisztelettel: Renáta

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Renáta! Ha utánanéz, szinte minden gyógyszerről olvashat ezt-azt, hiszen minden nő szervezete más, kinek ez válik be, más nőknek más szer. Ezért is mondjuk a testre szabott fogamzásgátlást, mert számos tényező figyelembe vételével lehet a legideálisabb hormontartalmú szert megtalálni. Remélhetőleg önnél is így járt el orvosa, és nem lesz gond a tabletta szedésénél.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 19., 14:09; Megválaszolva: 2012. január 20., 11:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: