• lehet terheseg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorno! Azt szeretnem megtuduni, hogy lehetek-e terhes? ha, -kb3hete egyutt voltunk a parommal es nem vedekeztunk, de ugy mondvan nem elvezett belem? az egyuttle utan meleg vizben ultem tobb mint 1orat, de ezt naponta ismeteltem -amikor meg kellet volna jojjon a menstruaciom, azaz az nap vegeztem 2terhessegi tesztet, es mindketto negativ lett.(az egyutlet utan20nappal szamitva ) -meg mindig nem jott meg, es mar 4napja kesik -szokott fajni/gorcsolni a hasam alja, a mellem erzekenye valik neha es olyankor faj, de nem az egesz hanem csak a bimbo koruli resz illetve a mellbimbom -elegge streszes is szoktam lenni -erzekeny is vagyok -nem vagyok rosszul, es nem is szedulok Miert kesik? Mit tegyek hogy megjojjon? Meg fog jonni? - talan terhes vagyok? valaszat elore is koszonom

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Mivel még nem jött meg a menses, ismételni kell a tesztet, illetve ha a jövő héten se jön meg, friss teszttel keressen fel nőgyógyászt! A menses késését egyéb dolog is okozhatja, nemcsak a terhesség, hanem pl. stressz, fogyókúra, ciszta, stb. is. A megszakításos módszer és a meleg vízben ülés sem elég hatékony a nem kívánt terhességgel szemben, ezért javaslom, hogy keressen egy megbízhatóbb módszert, pl. óvszer, fog. gátló tabletta szedése.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 18., 18:09; Megválaszolva: 2012. január 19., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: