• személyes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Csuth Ágnes Dr Nö! Köszönöm hogy ezt elmondta de azért szedem így a gyógyszert azaz a megvonásos vérzéshez igazodva s amikor első nap megjön mert a nőgyógyászom így mondta el hogy így szedjem tudom hogy nem ez áll a betegtájékoztatóban de az orvos szavának tettem eleget. És azt is tudom hogy a 7 napos szünetben is véd a gyógyszer de azért köszönöm hogy elmondta. Ugye pénteken mér csak kicsi jött azaz barnás folyás de szombaton aktus után amit észre véltem venni hogy jött s nem simán barnás hanem véres folyás, akkor most ezek után akkor lehetek esetleg terhes? ezt nem írta meg a válaszlevelében múlthét hétfőtől egész múlthét péntekig szedtem a gyógyszert azaz már akkor 5. napja szedtem és elvileg ezeket a helyzeteket is ki kell védeni a tablettának nem? Szóval akkor fenn áll a terhesség veszélye? Ismét csak köszönöm előre is válaszát! Az igazat megvallva nagyon félek hogy mi van ha esetleg teherbe esek:( Nikoletta Nagyon várom a válaszlevelét:)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Nikoletta! Nem kell aggódnia a pecsételő vérzés után jelentkező friss vérzés miatt, ha a tablettát előírás szerint szedte, sőt, még többet is bevett, mint az előírás, ez nem utal terhességre. Ez annyit jelent, hogy a megvonásos vérzés során még a méh nyálkahártya nem vált le teljesen, és aktus után is folytatódott a folyamat. Amennyiben nem jelentkezik megvonásos vérzés, akkor kell aggódni, ez utalhat terhességre, ezt érdemes tudnia.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 17., 11:02; Megválaszolva: 2012. január 18., 09:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés