• depo provera es antibiotikum (amoxicillin 500mg)

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webbeteg es Szakertok, Kerdesem a Depo provera (3havi adag) hasznalata volna, tobbek kozt mennyi idore semlegesiti illetve rontja a hatasat egy egyhetes antibiotikumos kezeles. Mult honapban fogaszati okokbol kaptam egy egyhetes kurat, Amoxicillin Sandoz 500mg, s mivel a hormon injekcio nem ugyanugy szedendo illetve adagolando mint anno a gyogyszerem ezert nem vagyok benne biztos milyen idotartamon belul szerzem vissza a teljes vedettseget terhesseg ellen. Elore is koszonom segitseguket Tisztelettel Virag

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Virág! Nem csökkenti a hatását antibiotikum szedése.


        Kérdés: 2012. január 14., 12:43; Megválaszolva: 2012. január 16., 14:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: