• WHO kutatás-fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő, Doktorúr! Az alábbiakban kapcsolt cikkben szereplő, kísérleti stádiumban lévő fogamzásgátlóról szeretném megkérdezni a véleményét. http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/nemzetkozi_kutatasi_program_a_noi_klinikan/2251874/ A cikkben szereplő szer ugyanolyan összetételű, mint az ún. esemény utáni tabletta, melyből már egy darab is jól megzavarhatja a menstruációs ciklust, akkor havi 6 tabletta a kísérleti gyógyszerből nem okozhat gondot? Vajon milyen hatásfokkal előzi meg és megelőzheti-e egyáltalán a nemkívánt terhességet? Válaszát köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátlás témában

        Nem sikerült a hivatkozott cikket elolvasni, hiába kerestem. Ha az összetevők egyeznek az esemény utáni tablettával, az ismert most is a forgalomba levő készítménynél. Azonban az összetevők hatóanyag mennyiségében eltérés van.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 10., 21:27; Megválaszolva: 2012. január 12., 20:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: