• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Nem egyszer írtam már ide az önök honlapjára! Még mindig nem tartok sehol! Panaszaim azok voltak hogy a menstruációm majdnem 2 hétig volt meg és erős volt végig a vérzésem! Önök ajánlották hogy forduljak orvoshoz mert nem normális.Tanácsát megfogadva elmenem de panaszomra nem kaptam megfelelő választ azon kívül hogy semmi bajom sincs! Elintézték annyival hogy írtak fel fogamzásgátlót (GESTOMIX)és már 12napja szedem mióta megjött a vérzésem és még mái napi megvan mindemellett a görcseim már nem csak első két napban fájt hanem még most is! Fogalmam sincs hogy mi miatt! Szeretném tanácsukat ujra kikérni ez ügyben! Köszönettel: Bíró Olga

        Dr. Szalóczy Péter válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Olga! A válasszal bajban ezért vagyok, mert kérdése enm írásos megoldást vár, hanem konkrét tennivalót. Az említett gyógyszer elvben jó megoldás lehetett volna, de ha nem segített, feltétlen ujabb orvosi vizsgálatot és hüvely felöli ultrahangos vizsgálatot igényel. A teljes képhez több mindent kéne még tudni, például, hogy addig rendes, pontos vérzése volt-e, szedett-e már korábban fogalmazásgátlót, látni kéne a vérzés mennyiségét, jellegét, kézi tapintással hüvelyen át megvizsgálni a kismededencét, a méhet és környékét, stb. Így csak arra kérem, mielőbb forduljon újra nőgyógyászhoz, ugyanahoz, vagy máshoz, jelezve az eddigi eredménytelenséget.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 07., 21:40; Megválaszolva: 2012. január 10., 12:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: