• személyes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nö-Ur !! Egy kérdésemre szeretnék választ kapni a kérdés így szol! November 22-én megjött akkor bevettem a 2. levélből az első szem fogamzásgátlót de szombaton még egyszer kétszer volt egy kis barna folyásom ami már a végét jelentette a menzeszemnek mint minden egyes alkalommal de az nap lefeküdtem a barátommal de nem védekeztünk óvszerrel már egyszer kétszer előfordult hogy így feküdtem le vele hogy az nap bér csepp barna folyásom volt akkor is megjött rendesen ! Most hétfőn 12.-én vettem be az utolsó szemet és ugye 2-3 nap elteltével kell megjönnie de még nem jött meg de néha fájdogál a hasam mintha meg akarna jönni mit gondol van okom az aggodalomra lehetek esetleg terhes ? Erre a kérdésemre szeretnék választ kapni ! Előre is köszönöm a válaszát Niki

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Niki! Ha folyamatosan szedi a tablettát, akkor nem a megvonásos vérzéshez igazodva, hanem általában 7 nap szünet után kell bevenni az első tablettát a következő csomagból, de ez tablettánként változhat, viszont mindig fel van tüntetve a betegtájékoztatóban. Nem gond, ha nem jön meg a gyógyszermentes 2-3. napon, az a lényeg, hogy a gyógyszermentes napokban (legtöbbször 7 nap) megjöjjön, és ha nem jön meg, akkor tesztet kell csinálni, illetve orvoshoz kell fordulni. Egyelőre ne aggódjon, még megjöhet a menses, sok nőnek a 4-5. nap környékén jön meg.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 15., 10:49; Megválaszolva: 2011. december 15., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés