• Korai menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! 17 éves korom óta szedek fogamzásgátló tablettát, most 21 vagyok. Nemrég 3 hónapig szüneteltenem kellett egy kezelés miatt, de 4 hónapja ismét elkezdhettem szedni Mercilon nevű szert (egészen eddig Lindynet volt). Egy tablettát sem hagytam ki, de előző hónapban 9 nappal a menstruációm kezdete előtt jelentkezett vérzés. Először csak pecsételő volt, majd egyre erősebb, és 11 napig tartott. (kicsit előbb fejeződött be, mint normális esetben kellett volna). Ez mit jelenthet? Esetleg nem véd a fogamzásgátló? (Nemrég elkezdtem a revalid szedését, hajhullás ellen. Ez vajon befolyásolhatta a mercilon hatását?) Válaszát várom, köszönettel, goracka

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátlás, vérzés témában

        Igen befolyásolja a Revalid,a fogamzásgátló felszívódását megváltoztatta emiatt alakult a vérzési zavar.Nem csak Mercilonnál ,hanem minden fogamzásgátlót más yógyszerektől,készítményektől is külön kell alkalmazni,nem egy időben bevenni.Legalább két óra különbség tanácsos.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 20., 01:43; Megválaszolva: 2011. november 22., 20:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés