• Viszkető nemi szerv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor(nő)! Több mint egy hete, mióta újra összejöttem a volt barátommal, kipirosodott a nemi szervem, (főleg a kisajkak és a hüvelynyílás körül) és viszket is. Először kidörzsölésre gondoltam, nem is csináltam vele semmit, de aztán már több mint 1 hete viszket, de néha nagyon. Azóta is voltunk együtt, de szex nem fáj egyáltalán, és akkor nem is viszket. Kis folyásom előtte is volt, szóval nem tudom hova tenni ezt a kipirosodást. Ön szerint mitől lehet?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A viszketés és a kiporosodás leginkább gombás fertőzésre utal, használjon Canesten kombit, ha nem javul, keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 02., 07:59; Megválaszolva: 2011. november 03., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés