• Erősen vérző, múló ajakherpesz, erős száraz köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszelt Doktornő/Úr! Ma reggel múló ajakherpeszem nagyon erősen vérzett. Véres lett az állam, a pizsamámra is lecsöpögött a vér. Grapefruitmag cseppekkel ápoltam korábban a herpeszemet. Ön szerint normális dolog, hogy ennyrie vérezzen? A másik, hogy mostanában reggelente erős szárazköhögés ébreszt. Meg voltam fázva, de ez a köhögés olyan, mintha valami erősen ingerelné a torkomat és szinte ugatásszerűen kezdek el köhögni. Aztán elmúlik, csak kellemetlen, hogy időnként ez ébreszt. Ilyenkor száraz a torkom is, innom kell egy kis vizet. Köszönettel:

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a ajakherpesz, köhögés témában

        Kedves Kérdező! Ami a köhögést illeti: a reflux maga is okozhat száraz köhögést, amikor a gyomor záróizma nyílik, savas gőzök juthatnak fel a garatig, ami az un. ingerköhögést okozza. A herpes vérzését az okozhatja, ha száraz a bőr, kirepedezik. Ha a herpeses kiütés egy viszonylag nagyobb bőrér mellett van, ez okozhat vérzést. Üdbv: dr Tomonó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 24., 10:25; Megválaszolva: 2011. október 25., 14:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés