szexuális segédeszköz

Tisztelt Doktornő! Tegnap jártam a bőrgyógyászomnál és felhivtam a figyelmét egy elváltozásra a nemiszervemen. A makk alatti részen és a fitymán kisebb, fehér szinű duzzanatok voltak láthatóak, melyeket virusos fertőzésként azonositott be az orvos. Remélem, hogy ezek nem herpesz virusok voltak, mert csak annyit tudtam meg, hogy ezek virusok! Az én esetemben is olyan szivósak lehetnek ezek a virusok, mint a herpeszek esetében? A másik kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben mivel lehetne fertőtleniteni a már korábban megvásárolt szexuális segédeszközöket, hogy nehogy azok fertőzzenek vissza? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel és Tisztelettel: Dániel

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a nemi szerv témában

Kedves Kérdező! A szexuális segédeszközöket rendszeresen javasolt fertőtleníteni. A fertőzésével kapcsolatosan vizsgálat nélkül nem tudok nyilatkozni, erről a kezelőorvost kérdezze meg. A herpesz hólyagos, vízszerű bennékkel, fájdalmas.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. október 13., 20:37; Megválaszolva: 2011. október 14., 10:32
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi