• ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        -Kedves Dr.nő! Az antistreptolisin-o értékem 655,8, a TSH értékem 3,4900, a vas meghatározás pedig 35,3 volt, milyen betegségem lehet, vagy mi okozhatja ezeket az értékeket? - Tisztelt Kérdező! Korábban lezajlott streptococcus fertőzés eredménye lehet a magasabb AST. A pajzsmirigy kismértékben alulműködik. A labor alapján nincs ok aggodalomra. Keresse fel háziorvosát, akivel meg tudja beszélni a további teendőket. -Voltam háziorvosnál, és ő is ezt mondta, gyógyszert is írt, további vizsgálatokra is küldött, de ez az állapot már lassan egy éve tart és csak rosszabbodnak az értékeim. -Tisztelt Kérdező! Legyen góckutatás. Keressen fel fül-orr-gégészeti szakrendelést, fogászatot, nőgyógyászatot. Vezessen étkezési naplót és szedjen vitaminkészítményt. A pajzsmirigy hormon pótlás is induljon el endokrinológus segítségével. A vizsgálatok és góckutatás eredménye nélkül nem lehet többet mondani. -Voltam az összes vizsgálaton fogorvosnál, fül-orr-gégészeten, nőgyógyászaton is, mind negatív, sehol sem találtak gócnak megfelelő dolgot.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a AST témában

        Kedves Kérdező! Ez esetben speciális infektológiai szakrendelésre kérjen beutalót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 13., 15:17; Megválaszolva: 2011. október 14., 10:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés